+45 62 24 22 62 Skerningegårdsvej 6, 5762 V. Skerninge

Miljø

Miljøet er vigtigt for os!

Netop fordi bilbranchen håndterer meget farligt affald, prioriterer vi miljøet højt her hos Max’s Brugtbiler. Det gør vi blandt andet ved at have faste rutiner og regler på værkstedet, som alle vores mekanikere skal overholde.

Vores værksted er desuden miljøcertificeret, og vi har i det daglige stort fokus på en miljørigtig og grøn tilgang til drift af vores værksted.

Du kan læse mere om vores tiltag i forhold til miljøet nedenfor.

Renere processer

På værkstedet

Når vi siger, at vi har fokus på renere processer, så betyder det, at vores arbejdsmetoder, arbejdsgange, opbevaring og værkstedsindretning er baseret på at mindske miljø- og arbejdsbelastningen.

Blandt andet reducerer vi miljøbelastningen ved at udnytte råvarer til fulde, hvilket tilsvarende giver mindre affaldsmængder. Herudover er vores gode indretning af værkstedet med til at mindske vores ressourceforbrug og risiko for spild.

Forsvarlig affaldshåndtering

Hos Max’s Brugtbiler forsøger vi at minimere kontakten med og risikoen for spild af affald mest muligt, indtil affaldet videregives til håndtering i overensstemmelse med den danske lovgivning.

Inden affaldet hentes til videre håndtering, sørger vi for at sortere det i godkendte containere. På den måde sikrer vi, at affaldet påvirker miljøet mindst muligt og samtidig kan en stor del af affaldet genbruges. For eksempel genanvendes dæk til nye dæk og regummiering.

Håndtering af farligt affald

På værkstedet har vi stort fokus på, at vores farlige affald – heriblandt spildolie, bremsevæske, spraydåser, kølervæske, olie filtre, brændstof- og benzinfiltre - håndteres rigtigt.

Derfor har vi forskellige affaldscontainere til hver type af farligt affald, for at sikre at intet bliver udledt i naturen. Blandt andet har vi drypbakker under alle vores olier og andre farlige produkter, for at kunne opsamle produktet på en sikker måde, i tilfælde af utæthed.

Veluddannede

Medarbejdere sikrer miljøet

Hos Max’s Brugtbiler sørger vi for, at vores medarbejdere altid er opdateret på sortering af affald og væsker. Herudover er vi som værksted med på de nyeste teknologier inden for hybrid- og el teknologien, og har valgt at videreuddanne alle vores medarbejdere i reparation og service af disse biltyper, så vi i fremtiden kan servicere miljørigtige biler.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Vær den første til at modtage eksklusivt indhold, tilbud, nyheder m.m.