+45 62 24 22 62 Skerningegårdsvej 6, 5762 V. Skerninge

Dæk & Fælge

Vi ved det alle sammen - man går ikke med vinterstøvler om sommeren og sandaler om vinteren. Det samme gælder naturligvis for biler, der efter kraftigste anbefaling, bør kører med vinterdæk om vinteren og sommerdæk om sommeren. Selvom dækskifte i forhold til årstiderne ikke er lovpligtig i Danmark, er dækskifte vigtigt for din sikkerhed i trafikken.

Herhjemme gælder tommelfingerreglen, at du bør skifter til vinterdæk, når temperaturen bliver under 7 grader, og til sommerdæk når temperaturen kommer over 7 grader. Derudover bør du løbende holde øje med både dækmønster og dæktryk, så du sikrer optimalt vejgreb og brændstoføkonomi.

Hos Max's Brugtbiler tilbyder vi følgende ydelser indenfor dæk og fælge

HJULSKIFT HOS MAX'S BRUGTBILER

Vil du slippe for besværet med at skifte dæk på din bil? Så lad os hos Max’s Brugtbiler hjælpe dig. Hvert år afholder vi hjulskiftedag i april og november – med forbehold for det omskiftelige danske vejr. Men du er også meget velkommen til at bestille tid, uden for disse perioder.

AFBALANCERING

Hjul der er i ubalance, kan give vibrationer i bilens rat og på sigt et unødigt slid af dækkene og bilens øvrige undervognskomponenter. På længere strækninger kan føreren af bilen også blive generet af rystelserne og træt under kørslen.

Når vi afbalancerer dine hjul, foregår det på et såkaldt afbalanceringsapparat. I en afbalancering sikrer vi, at hjulene på din bil kan rotere uden at de vibrerer og ryster. På den måde opnår du en høj kørselskomfort, lavt brændstofforbrug og unødig slitage på dine dæk.

DÆKLAPNING

Er dit dæk punkteret? Så kig forbi vores værksted og lad os lappe det for dig. Med en dæklapning hos Max’s Brugtbiler er du sikker på, at dit dæk ikke har flere skader eller er svækket andre steder end der, hvor punkteingen har fundet sted. Vi gennemgår dækket og ser om der er mulighed for lapning, ellers finder vi en løsning, så du kan komme hurtigt og sikkert videre.

VI HJÆLPER DIG MED AT VÆLGE DÆK

Hos Max's Brugtbiler står vi altid klar med råd og vejledning i forhold til, hvilke dæk du bør vælge til netop din bil og dit kørselsbehov. Vi har stor viden inden for både dækmærker, dæktyper og fælge, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

FÆLGE

Når du køber fælge skal de være godkendt af f.eks. TÜV eller en anden europæisk
godkendelsesinstans. En TÜV-godkendelse er ikke blot en garanti for, at fælgene
passer til bilen, men også at de er testet i forhold til levetid og styrke.

Hos Max’s Brugtbiler yder vi 24 måneders garanti på fælge samt garanti mod fejl i overfalden. Herudover kan du tilkøbe suppleringsgaranti, som giver dig mulighed
for at få en tilsvarende fælg, hvis en af de gamle bliver beskadiget.

Sporing og 4-hjuls udmåling

Føler du at bilen trækker til venstre eller højre, når du kører? Så har du muligvis problemer med sporingen på dine hjul. Sporingsproblemer kan både have sikkerhedsmæssige og økonomiske konsekvenser. Herudover slides dækkene hurtigere og skævt, og du kan samtidig være til fare for dig selv og dine medbilister.

Dette kan dog løses med en udmåling af bilens fire hjul – en såkaldt 4-hjuls udmåling. På vores værksted har vi netop det helt rette udstyr til at foretage en sådan analyse af hjulenes hældning. Med en 4-hjuls udmåling tjekker vi om bilens hjul er parallelle og har den helt rigtige hældning, både horisontalt og vertikalt. Når dækkene og hældningen er udmålt, laver vi en sporing, hvor dækkene tilpasses – og så kan du sikker og hurtigt kører videre igen.

FOR KUN 699 KR. OM ÅRET FÅR DU:

  • 2 x hjulskift (sommer- og vinterhjul)
  • Afbalancering af hjul
  • Opbevaring af hjul

Sådan nultiller du din dæktrykslampe

Skal vi opbevare dine hjul? Klik her og læs mere

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Vær den første til at modtage eksklusivt indhold, tilbud, nyheder m.m.