+45 62 24 22 62 Skerningegårdsvej 6, 5762 V. Skerninge

Service af el- og hybridbiler

Flere og flere vælger el- eller hybridbiler bl.a. af hensyn til klimaet og miljøet samt mindre udgifter til grøn ejerafgift og brændstof.

Hos Max’s Brugtbiler har vi både investeret i det helt rigtig udstyr til service og reparation af denne type biler, og vores mekanikere har været på efteruddannelse, så vi er gearet til fremtiden.

Du kan derfor trygt overlade din el- og hybridbil til vores kompetente medarbejdere, når det er tid til service eller reparation.

Hvor tit skal en elbil serviceres

Elbiler har brug for service i nogenlunde samme intervaller som brændstofbiler. Bremserne har nemlig en tendens til at samle skidt og rust, hvilket nedsætter bremseevnen. Dette skyldes, at bremserne på en elbil bruges mindre, da elmotoren bruges til at bremse, hvorved aktiveringen af bremserne minimeres. Herudover skal batteripakken vedligeholdes og testes med jævne mellemrum for at sikre, at batteriet fungerer optimalt. Du kan altid finde din elbils serviceinterval i servicebogen eller kontakte os, hvis du er i tvivl. Dog kører de fleste elbiler omkring 15.000 km. mellem hvert service eller 1-2 år afhængig af mærke og model.

Hvor tit skal en hybridbil serviceres

Hybridbiler har oftest samme serviceinterval som den tilsvarende brændstofsmodel. Dette skyldes bl.a. at brændstofsmotoren i en hybridbil, anvender olie og ligner motoren i en almindelig brændstofsbil. Ligesom elbiler, har hybridbiler et større behov for service af bremserne, da bilen i højere grad motorbremser. Du kan altid finde din hybridbils service-
interval i servicebogen eller kontakte os, hvis du er i tvivl. Dog kører de fleste hybridbiler omkring 15.000 km. mellem hver service, afhængig af mærke og model.

VED SERVICE AF

El- og hybridbiler

  • Service efter bilfabrikkens forskrifter som beskrevet i servicebogen
  • Benytter vi kun reservedele i original kvalitet
  • Bevarer du 100% fabriksgaranti

Er garantien på el- og hybridbiler den samme som på brændstofsbiler?

For hybridbilerne er der oftest de samme garantibestemmelser som ved andre bilertyper. Der kan dog være særlige garantiperioder for hybriddele og batteripakken, hvilket vil fremgå af bilens instruktionsbog.

For elbiler er der derimod en mere opdelt garantibestemmelse, hvilket betyder at garantien for batteriet oftest er længere end for bilens resterende dele. Ligesom ved andre biltyper, vil dette fremgå af bilens instruktionsbog.

VIDSTE DU AT...

Ordet hybrid betyder blanding eller krydsning, og en hybridbil er en bil, der kombinerer to teknologier, nemlig forbrændingsmotoren og elmotoren. En almindelig elbil har udelukkende elmotor og et større batteri.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Vær den første til at modtage eksklusivt indhold, tilbud, nyheder m.m.